Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності застосовується щодо персональних даних 

Ми (Товариство з обмеженою відповідальністю «Автоцентр Київ», код ЄДРПОУ 32384972, юридична адреса – 03062, м. Київ, пр. Перемоги, 67, далі також – ТОВ «Автоцентр Київ») цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ми оброблятимемо Ваші персональні дані в суворій відповідності до вимог чинного законодавства і виключно за наявності законних підстав на таку обробку. Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо Ви дали згоду на обробку персональних даних.

У випадку виникнення питань чи проблем у зв’язку з вашими персональними даними, надсилайте, будь ласка, свої запитання та/або зауваження на електронну адресу: irina.chernenko@eurocar.com.ua

Основні поняття (терміни)

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб'єкта даних).

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

Згода на обробку персональних даних

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» даю свою однозначну згоду на обробку (включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптацію, уточнення, поновлення, використання, поширення та знищення) моїх персональних даних (ім’я, по-батькові, прізвище, контактний номер телефону та інші дані, які були надані мною самостійно) з метою забезпечення реалізації відносин у сфері економічних та фінансових послуг, цивільно-правових відносин, страхування, реклами та збору персональних даних у комерційних цілях, а також інших відносин, що вимагають обробки персональних даних.

Я також погоджуюсь з тим, що Володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки - сертифікованим дилерам, які входять в мережу «Єврокар», Skoda Auto a.s. та іншим третім особам-підрядникам для виконання їхніх функцій щодо забезпечення діяльності телеграм-бота, веб-сайту, його сервісів та служби підтримки.

Я також надаю згоду на отримання мною звернень (інформаційних та рекламних повідомлень, листів, листівок тощо) від ТОВ «Автоцентр Київ» засобами телефонного, поштового зв’язку, смс повідомлень, електронною поштою, через месенджери (Viber, Telegram, Messenger. тощо)

Моя згода на обробку персональних даних діє без обмеження за строком та територією у тому числі й за межами України.

Я повідомлений, про законні права, які я маю відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Права суб’єктів персональних даних

Права суб’єктів персональних даних відповідно до законодавства України

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, цілі їхньої обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим ними особам, окрім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включно із інформацією про третіх осіб, яким надаються його персональні дані;
  • пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку із умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи порочать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

Право на виправлення та видалення персональних даних

Якщо Ви виявите, що деякі персональні дані, які ми оброблюємо про Вас, є неправильними або застарілими або Ви хочете, щоб Ми видалили Ваші персональні дані, будь ласка, повідомте нас про це, в тому числі через месенджери або форму зворотного зв’язку на сайті skoda-auto.ua

Законодавство у сфері обробки персональних даних

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється також Загальним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі - «GDPR»).

Цілі обробки персональних даних

  • Отримання заявки на послуги. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання заявки на послуги, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
  • Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами або надсилання Вам рекламних повідомлень від Skoda та інших важливих повідомлень, що стосуються заявки, яка була Вами подана та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги/сервісу, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є ТОВ «Автоцентр Київ», що знаходиться за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, 67. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Персональні дані, які ми обробляємо

До таких персональних даних належать:

  • звертання
  • ім’я
  • прізвище
  • номер/и телефону
  • інші дані, які будуть надані Вами особисто та добровільно

Технічні, організаційні та інші засоби захисту даних

З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми використовуємо систему технічних і організаційних засобів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.

Орган із захисту персональних даних в Україні

Орган, який перевіряє дотримання законодавства у сфері персональних даних це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. 

Оновлення Політики конфіденційності

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли Ви відправляєте заявку на послуги та/або берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини залишаються чинними.